27-årig overfaldet i toget – To teenage-brødre anholdt
Kort efter klokken 18 onsdag aften rykkede politiet ud til Kalundborg station efter en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet i toget af to andre mænd.

Da toget ankom til stationen, fik politiet kontakt til en forslået 27-årig mand fra Kalundborg. Han bekræftede at han var blevet overfaldet af to mænd, som havde både slået og sparket ham på kroppen og i ansigtet, samtidig med, at de havde frataget ham hans mobiltelefon samt et ur.

Uret blev dog senere fundet efterladt ved et sæde i toget, men mobiltelefonen var væk.

De to overfaldsmænd blev på stationen straks udpeget af offeret og vidner, så politiet kunne kort efter anholde to brødre på 16 og 17 år fra Kalundborg. De blev senere sigtet og afhørt til et røverisk overfald mod den 27-årige togrejsende, som de tilfældigt havde mødt i toget, men som de kendte i anden anledning. Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at motivet til overfaldet muligvis var en tidligere tidligere økonomisk strid mellem offeret og en person i de anholdtes familie.

Den røvede mobiltelefon fandt politiet ikke hverken på de anholdte eller i toget.

Politiet har underrettet brødrenes forældre og de sociale myndigheder om sagen. De anholdte har begge overnattet i et arresthus og vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.