Oh Land i Tivoli: Fra Askepot til Fredagsrock

Oh Land har komponeret musikken til Pantomimeteatrets Askepot. Fredag står hun på scenen til Fredagsrock på Plænen.  Foto: Annett Ahrends

Oh Land har komponeret musikken til Pantomimeteatrets Askepot. Fredag står hun på scenen til Fredagsrock på Plænen. Foto: Annett Ahrends


Oh Land (Nanna Øland Fabricius) er en alsidig kunstner. I denne sommer er hun dobbeltaktuel i Tivoli dels som komponist på den nye ballet Askepot og som denne ugens artist til Fredagsrock.

Siden hun brød igennem med debutalbummet Fauna i 2008 har hun høstet anerkendelse i både ind –og udland for sin personlige electro-pop. Med sit seneste udspil Earthsick har Oh Land søgt tilbage til udgangspunktet for sin musikkarriere, hvor bl.a. hendes families klassiske baggrund og hendes egen fortid som balletdanser er i centrum.

Oh Land går på scenen til Fredagsrock kl. 22.00

Men Oh Land er mere end blot popmusik. Hun har komponeret al musikken til den nye ballet Askepot, som spiller hele sommeren på Pantomimeteatret i Tivoli. Det er Dronning Margrethe, der har lavet kostumer og scenografi, Tivoli Ballet Teaters kompagni danser, og den russiske koreograf Yuri Possokhov har skabt trinene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.