Slagelse: Politiet søger vidner til færdselsuheld

Foto: Politiet.

Foto: Politiet.


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner til et færdselsuheld der skete torsdag den 14. juli klokken 15.06 på Kierulffsvej ud for nr. 56 i Slagelse.

En hvid Iveco kassebil med påskriften AVIS på siden af den lukkede kasse (se billede herover), samt med påskriften AVIS på vindafviseren oven på førerkabinen bakkede fra Kierulffvej 62 langs med bebyggelse ud mod Kierulffvej.

Ud for nr. 56 blev en ældre kvinde ramt af bilen, formentlig af den læsserampe/lift, som var påsat bag på bilen.

Bilen stoppede et kort øjeblik på stedet, og formentlig steg der personer ud fra førerkabinen, men de satte sig ind igen og kørte fra stedet.

Den påkørte ældre kvinde blev liggende på fortovet ud for Kierulffsvej nr. 56. Det er oplyst, at der var personer, muligvis børn samlet omkring den ældre kvinde, da bilen kørte fra stedet.

Klokken 15.10 ankom et vidne til stedet og fik tilkaldt hjælp via 1-1-2. Vidnet har oplyst, at der ikke var personer på stedet ved hans ankomst.

Politiet søger de vidner, som muligvis var til stede, da bilen kørte fra stedet klokken 15.07, eller andre vidner, som har set bilen i området.

Oplysninger til sagen via tlf. 1-1-4 til lokalpolitiet i Slagelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.