Borde og stole fløj rundt i luften
En gruppe unge mennesker var lørdag aften kommet i klammeri foran Café Bagergaarden i Korsør så skilte, borde og stole fløj rundt i luften.

Politiet blev tilkaldt og to unge mænd blev anholdt.

Den ene – en 23-årig lokal mand – nægtede at oplyse navn, adresse og fødselsdato, og han nægtede endda at lade sig anholde uden kamp. Han endte dog med at blive anholdt alligevel, og under visitationen viste det sig, at han havde 1,5 gram kokain på sig.

Den anden – en 19-årig lokal mand – blev så frustreret over kammeratens anholdelse, at han nægtede at forlade området og foreslog en slåskamp med politiet i stedet. Der blev ingen slåskamp, men han blev anholdt, og de to unge mænd blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.