28. marts 2024

Brøndby vandt søndag 4-0 hjemme over Esbjerg.

Brøndby kom bedst fra start og satte med det samme gæsterne under pres. Efter blot et par minutter spil havde Kamil Wilczek en god chance, men han headede bolden over Esbjergs mål.

Der skulle gå 24 minutter før den første scoring. Det var Teemu Pukki der bragte Brønby foran 1-0.

Tre minutter før pausen udbyggede Kamil Wilczek føringen til 2-0.

2. halvleg var netop fløjtet i gang, da Brøndby satte ind og Andrew Hjulsager sendte bolden i Esbjergs net til 3-0.

Gæsterne gjorde ikke meget væsen af sig og tre minutter efter afleverede SVenn Crone bolden til Frederik Holst, der sparkede bolden ind i mål til 4-0.

Esbjerg gjorde fortsat ikke noget videre væsen af sig og da Brøndby havde styr på kampen og førte stor, blev der ikke de store udfordringer i resten af kampen, der endte 4-0 til Brøndby.