Ung internetbedrager idømt fængselsstraf

En 20-årig mand fra Vanløse er fredag formiddag blevet idømt et års ubetinget fængsel for ikke færre end 35 bedrageriforhold begået i forbindelse med handel på internettet.

Bedragerierne er fåret fra den 4. april til den 26. juni i år.

Den 20-årige har været varetægtsfængslet i sagen siden den 28. juni, hvor han blev sigtet for fem bedrageriforhold. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis særlige enhed, Øko Task Force, har siden da efterforsket sagen effektivt, og det førte til den samlede tiltale på i alt 35 forhold, som manden i dag erkendte at have begået.

I 20 af tilfældene er det lykkedes manden at få ”købere” til at overføre penge til sig for varer, som han ikke havde i sinde at sende til dem. I de resterende 15 tilfælde fattede ”køberne” mistanke om snyd, og manden blev derfor dømt for forsøg på bedrageri i disse forhold.

Han er tidligere straffet for samme slags kriminalitet, senest den 18. marts i år, hvor han blev idømt fem måneders betinget fængsel for internetbedrageri, og straffen på et års fængsel er derfor en fællesstraf med den tidligere betingede dom.

Den 20-årige udbad sig betænkningstid vedrørende dommen, og han blev varetægtsfængslet efter dom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.