29. marts 2024

Grafik: Rolf Larsen - Kort: <a href="http://www.openstreetmap.org/copyright">© OpenStreetMap-bidragsydere</a>

Grafik: Rolf Larsen -  Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere
Grafik: Rolf Larsen – Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

17-årige Emilie Meng er fortsat ikke fundet efter hun forsvandt tidligt søndag morgen efter at have sagt farvel til to veninder på Korsør Station.

Politiet i er i gang med at klarlægge Emilies færden fra kl. ca. 04.00 hvor hun forlod stationen i retning mod familiens hjem og frem.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil i forbindelse meget gerne i kontakt med alle personer, der søndag den 10. juli, i tidsrummet kl. 04.45 til kl. 05.30, enten til fods eller i et køretøj, har været i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej, til syd for Halskovbroen. I samme tidsrum har vidner observeret en ung kvinde der kom gående i samme område.

Ung mand med studenterhue
Specielt efterlyses en personbil, der kl. ca. 05.05 standser umiddelbart syd for rundkørselen hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen.

Umiddelbart efter observeres en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj, kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej.

Emilie Meng var da hun gik fra Korsør Station iført sort langærmet trøje med V hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun medførte en mørkegrå taske.

Oplysninger bedes givet til Sydsjællands og Lolland Falsters Politi på tlf. 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.