Emilie forsat forsvundet – politiet søger ung mand
Grafik: Rolf Larsen -  Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere
Grafik: Rolf Larsen – Kort: © OpenStreetMap-bidragsydere

17-årige Emilie Meng er fortsat ikke fundet efter hun forsvandt tidligt søndag morgen efter at have sagt farvel til to veninder på Korsør Station.

Politiet i er i gang med at klarlægge Emilies færden fra kl. ca. 04.00 hvor hun forlod stationen i retning mod familiens hjem og frem.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil i forbindelse meget gerne i kontakt med alle personer, der søndag den 10. juli, i tidsrummet kl. 04.45 til kl. 05.30, enten til fods eller i et køretøj, har været i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej, til syd for Halskovbroen. I samme tidsrum har vidner observeret en ung kvinde der kom gående i samme område.

Ung mand med studenterhue
Specielt efterlyses en personbil, der kl. ca. 05.05 standser umiddelbart syd for rundkørselen hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen.

Umiddelbart efter observeres en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj, kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej.

Emilie Meng var da hun gik fra Korsør Station iført sort langærmet trøje med V hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun medførte en mørkegrå taske.

Oplysninger bedes givet til Sydsjællands og Lolland Falsters Politi på tlf. 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.