Tisvildeleje: Død mand fundet med vægtskiver bundet om livet


Mandag formiddag modtog Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at der var fundet en død mand i vandet cirka 50 meter ude for Tisvildeleje Strand.

Da politiet ankom til stedet kunne betjentene konstatere, at manden havde et tov bundet om livet, hvortil der var monteret to vægtskiver på hver 7,5 kilo.

Nordsjællands Politi efterforsker nu sagen som et mistænkeligt dødsfald.

– Sager som disse bliver altid behandlet som et mistænkeligt dødsfald, men det er ikke ensbetydende med, at der er foregået en forbrydelse. Det er det, vores videre efterforskning nu skal opklare, fortæller leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, Henrik Gunst.

Manden blev fundet uden meget tøj på kroppen og uden ID på sig. Liget skal obduceres onsdag, men det er endnu uvist, hvornår resultatet af obduktionen foreligger. Manden er lys i huden og har formentlig ligget i vandet i nogle dage.

– Med de strømme, der har været i farvandene det seneste stykke tid, er det ikke sikkert, at han i første omgang er kommet i vandet ud for Tisvildeleje. Vi holder mulighederne åbne, og indtil obduktionen er klar, kan vi ikke sige mere om sagen. Vi kan dog godt afkræfte rygtet om, at manden blev fundet bagbundet, slutter Henrik Gunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.