Mand anholdt for at stjæle haglgevær
Omkring klokken 19.45 torsdag aften anmeldte vidner, at det lød som om, der var indbrud i en ejendom på Rødbyvej i Søllested på Lolland.

Da politiet ankom til stedet var der smadret en rude i døren.

Beboeren – en 47-årig mand – kom kort efter hjem. Han oplyste, at han opbevarede flere våben på stedet, og at der var stjålet et haglgevær. Da de øvrige geværer ikke blev opbevaret forskriftsmæssigt, blev den 47-årige sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Politiets efterforskning pegede i retning af en 35-årig mand fra Dannemare, som blev anholdt på sin bopæl klokken 3 i nat og sigtet for sigtet for tyveri af våben, husfredskrænkelse og trusler på livet.

Han blev taget med til afhøring på politistationen i Nykøbing F.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.