Biltyv fanget efter ti timer

Knap ti timer efter tyveriet, blev en biltyv fra København anholdt og sigtet for tyveriet.

Tirsdag morgen ved 7.30-tiden modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at der var blevet stjålet en Mercedes fra Tjoldsvej i Kalundborg, hvor gerningsmænd har været inde i huset og efterfølgende har stjålet nøgle til bilen og kørt fra stedet.

Bilen blev dernæst søgt på det meste af Sjælland, og en patrulje fik kontakt med bilen på Stevns ved Klippinge. Bilen blev senere fundet på Bregnevej.

Politiets efterforskning førte til, at en 35-årig mand fra København kl. 17.10 blev anholdt og sigtet for brugstyveri af bilen. Han blev løsladt senere på aftenen, men han vil senere blive indkaldt til retten, når sagen mod ham skal behandler dér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.