Black Jackets må fortsat ikke bruge klublokale i Albertslund
Københavns Vestegns Politi forlænger forbuddet med adgang til grupperingen Black Jackets lokaler i Albertslund på grund af bandekonflikt.

Politiet har netop forlænget forbuddet mod enhver adgang til adressen Værkstedsgården 9-11 1. sal i Albertslund. Det forlængede forbud gælder fra i dag og ind til videre i 14 dage frem til den 14. juli 2016. Det er en opretholdelse af forbud indført den 19. maj 2016 – siden forlænget den 2. juni og 16. juni 2016.

Forlængelsen sker fordi København Vestegns Politi, på baggrund af konkrete efterretninger og hændelser, fortsat vurderer, at lokalerne, der frem til 19. maj 2016 blev brugt af bandegrupperingen Black Jackets, risikerer at udgøre mål i en akut bandekonflikt. Der er ved beslutningen lagt vægt på, at der i samme ejendom, opholder sig medarbejdere fra hjemmeplejen i Albertslund kommune, oplyser Københavns Vestegns Politi.

123456789

Skriv et svar