Lyngby-Taarbæk: Skolerenovering og ny moderne tandpleje
I Lyngby-Taarbæk Kommune har man nu besluttet at renovere Lindegårdsskolen og samtidig bygges en ny og moderne fløj til tandplejen for alle kommunens børn.

Lindegårdsskolen bliver udvidet og renoveret, så skolens børn og personale får nogle tidsvarende og moderne bygninger. Og så samles skoletandplejen i Lyngby-Taarbæk Kommune i en ny fløj med moderne faciliteter.

– Vi ser frem til både ud- og ombygningen, som jo har været et stort ønske i mange år. Selvom om processen har været lang, så har vi haft et godt samarbejde i styregruppen, og det har jo resulteret i, at vi har landet en godt projekt. Og så er jeg også glad for at politikerne har prioriteret de forslag og tiltag, som er helt nødvendige for eleverne og lærernes trivsel, siger Niels Holm Mikkelsen skolebestyrelsens medlem i styregruppen. Undervejs er projektet blevet udviklet gennem input fra en bredt sammensat styregruppe med medlemmer fra blandt andet skolens bestyrelse og ledelse, skoletandplejens ledelse samt embedsmænd fra forvaltningen.

– Det er bare en stor gave, at vores skole nu bliver moderniseret. Jeg er sikker på at alle elever, lærere og forældre glæder sig til at skolen bliver færdig, så vi kan tage de nye lokaler i brug, siger elevrådsformand, Frederik Cayré Hede-Andersen.

Projektet omfatter en gennemgribende renovering af skolens nuværende bygninger, hvor der blandt andet sker en udvidelse af flere af bygningerne. Derudover bygges en helt ny fløj, som skal huse kommunens samlede skoletandpleje. Tandplejen får nyt udstyr og gode rammer til at behandle børn fra alle byens skoler.

Renovering, udvidelser og den nye fløj forventes at foregå i perioden efteråret 2016 til efteråret 2017.

123456789

Skriv et svar