10-årig dreng befamlet af fremmed mand
En 10-årig dreng fra Greve blev mandag aften udsat for blufærdighedskrænkelse i et grønt omrøde i Lilleholm i Greve.

Epsioden fandt sted på et tidspunkt mellem kl. 19.00 og 19.30. Drengen var i det grønne område, medens hans forældre befandt sig på en nærliggende restaurant.

En fremmed mand henvendte sig til drengen og stillede ham nogle spørgsmål, hvorefter den 10-årige dreng blev befamlet både uden på og inden for bukserne af den fremmede mand, som drengen beskrev som: mand, ca. 50 år, 170-180 cm høj, anden etnisk oprindelse end dansk, sort hår, iført blå T-shirt og mørke cowboybukser. Han talte ”gebrokkent” dansk og flygtede efter hændelsen i retning mod Mosede Kirke.

Politiet undersøger nu sagen for at finde frem til gerningsmanden og i den forbindelse vil lokalpolitiet i Karlslunde gerne høre fra personer, der har bemærket den mistænkte mand i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.