10-årig dreng befamlet af fremmed mand

En 10-årig dreng fra Greve blev mandag aften udsat for blufærdighedskrænkelse i et grønt omrøde i Lilleholm i Greve.

Epsioden fandt sted på et tidspunkt mellem kl. 19.00 og 19.30. Drengen var i det grønne område, medens hans forældre befandt sig på en nærliggende restaurant.

En fremmed mand henvendte sig til drengen og stillede ham nogle spørgsmål, hvorefter den 10-årige dreng blev befamlet både uden på og inden for bukserne af den fremmede mand, som drengen beskrev som: mand, ca. 50 år, 170-180 cm høj, anden etnisk oprindelse end dansk, sort hår, iført blå T-shirt og mørke cowboybukser. Han talte ”gebrokkent” dansk og flygtede efter hændelsen i retning mod Mosede Kirke.

Politiet undersøger nu sagen for at finde frem til gerningsmanden og i den forbindelse vil lokalpolitiet i Karlslunde gerne høre fra personer, der har bemærket den mistænkte mand i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.