Kvinde skubbet omkuld og frastjålet penge og mobiltelefon
En 30-årig kvinde fra Helsingør anmeldte ved 22.30-tiden søndag aften, at hun var blevet udsat for røveri.

Røveriet var sket på Vester Torv i Espergærde, hvor kvinden blev skubbet omkuld af to personer, som kom op til hende bagfra. Da hun faldt omkuld havde de stjålet hende mobiltelefon og et kontant beløb fra lommen.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-22 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Tæt fuldskæg., Talte: Dansk, Iført: Sort bluse med hvide striber. Mørke bukser. Hvide Nike sko,

og

B: Mand, Mellemøstlig af udseende, 18-22 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Havde en aftegning/plet/beskidt ved baglommen på sine lyst grå bukser, Iført: Mørk T-shirt.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.