28. marts 2024

B93s Andreas Heimer gør det til 1-3 for gæsterne. Foto: Rolf Larsen.

B93 avancerede i dag til 1. pladsen i 2. divisions nedrykningsspil efter en overbevisende sejr over Holbæk B&I på Holbæk Stadion.

1. halvleg var en lidt småkedelig forestilling, uden de store muligheder til de to hold, der begge var sikret en plads i 2. division til efteråret inden kampen.

Holbæk fik dog nogle muligheder hen mod slutningen af halvlegen, men formåede ikke at udnytte dem.

Efter pausen kom begge hold ind på banen med fornyet energi, men det var københavnerne, som først kommer på måltavlen, da Emmanuel Ogude bragte gæsterne foran 0-1. Det gav B93 mere blod på tanden og spillet blev intensiveret, hvilket seks minutter efter gjorde, at Mohammad Ali kunne udbygge føringen til 0-2.

Mens Holbæk Stadion – og Holbæks fans- ikke ligefrem er kendte for at levere høj stemning, så sørgede B93s medrejsende fans for stor opbakning til deres hold. Med faner, bannere, trompet, slagsange og ikke mindst trommer satte de system i stemningen og bakkede 100% op. Det har muligvis været med til at Andreas Heimer i 71. minut sendte bolden i Holbæk-målet til 0-3.

Hjemmeholdet forsøgte at finde gejsten frem, for at få reddet stumperne af kampen. Og det lykkedes da også Jonas Bengtson at redde lidt af Holbæks ære, da han med fem minutter igen scorede til slutresultatet 1-3.