Spritbilist uden kørekort var involveret i uheld på Vestmotorvejen
To bilister var lørdag aften ved 18.30-tiden involveret i et sammenstød på Vestmotorvejen.

De kørte begge østpå, og den ene, en 43-årig mand, var ved at overhale den anden, en 39-årig mand, som kørte med påhængsvogn, da højre fordæk på den overhalende bil sprang. Den 43-årige mand mistede kontrollen og kørte ind i siden på den 39-årige. Påhængsvognen knækkede af og røg i grøften, mens bilen snurrede 180 grader rundt og standsede i den første vognbane. Den 43-åriges bil ramte autoværnet i midten og standsede i anden vognbane.

De to biler blev hurtigt flyttet ud i græsrabatten.

Politiet blev tilkaldt, og da patruljen ankom, blev den overhalende mand alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille en del højere end tilladt. Det viste sig også, at han kørte uden førerret, og at bilen, han kørte i, var et han havde taget fra sin arbejdsplads uden tilladelse. Han er nu sigtet for overtrædelse af både færdselsloven og straffeloven, oplyser politiet.

123456789

Skriv et svar