29. marts 2024

FC København er danske mestre efter klubben i dag vandt 2-0 over FC Nordsjælland på mål scoret af Frederico Santander.

FCK lagde pres på gæsterne fra start og havde flere chancer i 1. halvleg, mens gæsterne ikke for alvor udgjorde nogen trussel for københavnerne.

Efter pausen fortsatte FCK med at dominere spillet og i 63. minut spilede Benjamin Verbic bolden til Frederico Santander, som sendte den direkte ind i FC Nordsjællands mål.

Kort efter gentog Santander og sendte bolden i kassen til 2-0.

Det lykkedes ikke nordsjællænderne at true hjemmeholdet, som hev sejren hjem og dermed kan rivalerne i Superligaen ikke nå dem – og FC København har for 11. gang sikret sig det danske mesterskab.