Bubber sender børnenes drømme til vejrs

Tv-værten Bubber sender drømme-balloner til vejrs i Kongens Have i anledning af Børnehjælpsdagen. Foto: Kim Agersten.

Tv-værten Bubber sender drømme-balloner til vejrs i Kongens Have i anledning af Børnehjælpsdagen. Foto: Kim Agersten.


I dag er det Årets Børnehjælpsdag og det festligholdes i Kongens Have, hvor Bubber slipper drømme-balloner fri.

Årets Børnehjælpsdag 2016 sætter fokus på anbragte børn og unge i Danmark – deres vilkår og deres drømme. Selvom mange af børnene har været udsat for svigt, misbrug eller psykisk sygdom, så har de fleste af dem heldigvis et håb for fremtiden.

Med håbet følger drømmene. Det er vigtigt at støtte de anbragte børn i at udleve eller opnå deres drømme. Det kan simpelthen være vejen til et bedre liv.

TV-værten Bubber sender 1000 drømme-balloner til vejrs med små, personlige tegninger. De er lavet af anbragte børn og unge, der bor på døgninstitutioner eller hos plejefamilier i Danmark. Tegningerne skildrer børnenes største drømme. Opsendelsen af ballonerne sker præcis kl. 11:00.

Komikeren Karsten Green, TV-vært Felix Smidt og rapperen ‘Jøden’ deltager også i arrangementet og er bl.a. med til at afvikle sjove aktiviteter for fremmødte børn, som f.eks. hullahop-kugle, faldskærmsleg, forhindringsbane, reaktionsøvelser og ordleg.

Plakat fernisering
Børnehjælpsdagens Årsplakat 2016 bliver offentligtgøres i dag og motivet, der tager afsæt i de anbragte børns vilkår og drømme, er skabt af Carl Quist-Møller.

Man kan møde den danske multi-kunstner og illustrator, der både vil signere plakater og vise nogle af de unikke skitser og tegninger, der ligger til grund for den færdige plakat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.