Brøndbyfans kom i slagsmål i Jomfru Ane Gade i Aalborg
En gruppe Brøndbyfans kom i nat i slagsmål i Jomfru Ane Gade i Aalborg forud for søndagens kamp mellem AaB og Brøndby.

Balladen opstod kort efter klokken 2 da nogle tilrejste Brøndbyfans blev aggressive i forbindelse med en politiforretning i Jomfru Ane Gade. Under balladen blev der kastet med flasker mod politi og dørmænd.

– Situationen var så anspændt og voldelig at alt ledigt politipersonale i Nordjylland blev kaldt til stedet, ligesom der blev tilkaldt personale. Efter et par timer var der så meget ro i gaden, at politiet kunne forlade gaden, oplyser vagtchef hos Norjyllands Politi Michael Elkjær.

Fem personer – alle fra Sjælland – blev anholdt og fire af dem blev sigtet for ordensbekendtgørelsens § om voldelig optræden og en blev sigtet efter straffelovens § 119, ved at have udøvet vold mod en betjent, som han slog og sparkede.

Alle afhøres i løbet af dagen efterhånden som de bliver ædru og løslades herefter, oplyser politiet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.