Fire unge mænd sigtet for biltyveri
Lidt tilfældigt “faldt” en politipatrulje i nat over fire unge biltyve – for det var slet ikke dem, betjentene ledte efter.

Kort efter midnat natten til onsdag var en politipatrulje kørt ud for at lede efter en mulig spiritusbilist, som en borger set køre ved Korsør. Imidlertid kunne betjenten ikke få øje på bilen, så de kørte rundt i området for at lede efter den. Ved en benzintank på Storebæltsvej lagde de mærke til en sort Golf VW, hvor der sad fire unge mænd. Betjentene tjekkede nummerpladerne og det viste sig, at den var stjålet fra en adresse i Maribo i sidste uge.

De fire unge mænd på 16, 18, 21 og 21 år fra hhv. Korsør, Næstved, Helsingør og Bjur i Sverige blev anholdt og sigtet for biltyveri. Politiet fandt desuden flere ting i bilen, som kunne tyde på, at de stammede fra indbrud.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.