Drenge luskede omkring i villakvarter
Onsdag morgen ved halv otte-tiden modtog politiet anmeldelse om, at en husejer fra Halsebyvej i Svenstrup uden for Korsør havde overrasket tre drenge i sin have.

Drengene hævdede, at de ledte efter en kat, men de blev sendt væk fra stedet. Kort efter anmeldte endnu en borger, at de samme drenge luskede omkring i kvarteret og viste påfaldende interesse for husene.

Politiet fandt frem til drengene efter en times tid. De blev ikke sigtet for noget, men da deres identitet ikke kunne fastslås på stedet, blev de taget med til politistationen i Slagelse. Her viste det sig, at der var tale om en 13-årig og en 15-årig dreng, der var rømmet fra en døgninstitution i Farsø og en 13-årig dreng, der var stukket af fra en institution i Stubbekøbing.

De blev afhentet om eftermiddagen af personale fra de pågældende institutioner.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.