Røveri mod købmand: To unge truede med kniv
Butikken Min Købmand på Ny Præstøvej i Næstved var torsdag aften udsat for et røveri.

To yngre mænd kom klokken 21.55 ind i forretningen, og med en kniv truede de sig til en flaske whisky af mærket Red Label, flere kartoner rød og hvid Prince og et antal mønter fra kassen. Efter røveriet forsvandt de to gerningsmænd på en mørklagt knallert i retning mod Næstved.

Røverne beskrives som:

A: Mand, ca. 15-20 år gammel, omkring 170-180 cm høj og spinkel. Han var iført en sort hættetrøje, sorte bukser, lyse Nike Air Max sko, kasket med lys skygge, sorte handsker og bar en sort elefanthue.

B: Mand, ca. 15-20 år, omkring 170-180 cm høj og spinkel. Han var iført en sort hættetrøje, blå Adidas bukser med hvide striber på begge sider, sorte Nike sko Free med hvid sål, bar sort elefanthue og et par grå arbejdshandsker med sort gummi på håndflader.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.