25. april 2024

Foto: Rolf Larsen

Arkiv foto: Rolf Larsen
Fire unge er ved Retten i Holbæk dømt for ulovlig våbenbesiddelse. Arkiv foto: Rolf Larsen
Den 30-årige mand, som fredag aften stak en kvindelig medarbejder på bostedet Lindegården, var i besiddelse af en kniv og det vidste både personalet og politiet.

Lørdag aften ved 20-tiden stak den 30-årige mandlige beboer på det socialpsykiatriske bosted Lindegården en 57-årige kvindelige medarbejder med en kniv. Kvinden afgik få timer efter ved døden på sygehuset.

Personalet bad politiet om hjælp
Allerede i onsdags, den 23. marts, kontaktede personalet på bostedet politiet og bad om hjælp til at få taget en kniv fra den 30-årige. Han var inden da blevet set gå på institutionens gang med en kniv, hvilket man ikke må. Det er, ifølge stedet bestemmelser, tilladt for beboerne at have knive på deres egne værelser, men de må ikke tages med ud på fællesarealer.

Da han tidligere havde truet med en kniv, ønskede personalet, at politiet hjalp med at tage kniven fra den 30-årige. Det lykkedes ikke politiet at finde kniven.

Fængsles i surrogat
Ved grundlovsforhøret ved Retten i Holbæk bestemtes det, at den 30-årige varetægtsfængsles frem til den 14. april i surrogat på en psykiatrisk afdeling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.