Nu skal Netto være døgnåben i Frederikssund og Hillød
Netto på Holmensvej i Frederikssund og Netto på Skansevej i Hillerød skal nu til at holde åbent døgnet rundt.

– Kunderne forventer i stigende grad at kunne gøre deres indkøb, når det passer dem bedst. Det imødekommer vi med døgnåbent, som allerede findes i både København, Aarhus og Odense, og nu udvider vi med yderligere to døgnåbne Nettoer i Nordsjælland. Erfaringerne fra vores eksisterende døgnåbne butikker, bl.a. i Kgs. Lynbgy, har været så gode, at vi gerne vil give flere kunderne i Nordsjælland den samme mulighed, siger Brian Seemann, direktør for Netto Danmark.

Netto har i forvejen seks døgnåbne butikker – fire i og omkring København, en i Aarhus og senest en i Odense, som udvidede til døgnåbent per 1. februar. Med de to ekstra butikker i Nordsjælland er Netto nu oppe på i alt otte døgnåbne butikker på landsplan.

Flere natlige kunder end forventet
Foruden bedre indkøbsmuligheder for kunderne er formålet med de døgnåbne butikker også at flytte arbejdsopgaver som vareopfyldning og rengøring til de stille timer. På den måde står butikkerne pænere i de travle timer, og medarbejderne får frigivet mere tid til kundeservice.

– Formålet har hele tiden været, at vi med døgnåbent kan fordele nogle arbejdsopgaver bedre over flere timer. Det har vist sig at fungere rigtig godt i forhold til at sikre mere tid til kunderne og en højere butiksstandard i dagtimerne. Derudover har det overrasket os positivt, hvor mange kunder der rent faktisk handler om natten. Det, forventer vi også, bliver tilfældet i både Hillerød og Frederikssund, forklarer Brian Seemann.

Rekrutteringen af medarbejdere til natarbejde er sket ad frivillighedens vej for eksisterende medarbejdere og ved nyansættelser af medarbejdere, som har erfaring med natarbejde.

De nye åbningstider i de to Netto butikker træder i kraft natten mellem torsdag den 31. marts og fredag den 1. april.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.