47-årig mand anholdt for husfredskrænkelse
Politiet fik fredag aften en anmeldelse om, at en beboer sammen med sin kammerat havde tilbageholdt en mand i sin lejlighed Næstved.

Da politiet kom til stedet fortalte beboeren, at manden var kommet ind i lejligheden gennem en ulåst bagdør.

Beboeren var blevet opmærksom på manden, da han fra sin sofa pludselig kunne se en skikkelse gennem en glasrude i døren. Beboeren råbte med det samme efter manden, hvorefter manden forsøgte at flygte gennem bagdøren.

Manden var en 47-årig mand fra Næstved, og var tidligere på aften blevet bortvist to gange fra Restaurant Italia, hvor han var kommet ind i restaurantens baglokale i kælderen. Første gang påstod manden, at han var gået forkert, men kort tid efter viste han sig i baglokalet igen. Den 47-årige mand blev anholdt og sigtet for husfredskrænkelse. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved, hvor han blev afhør.

123456789

Skriv et svar