32-årig dræbt i frontalt sammenstød

En 32-årig mand fra Fårevejle blev torsdag eftermiddag dræbt i et færdselsuheld på Dragsmøllevej ved Hørve i Odsherred.

Uheldet skete klokken 16.40 da en 45-årig mand fra Asnæs kom kørnde ad Dragsmøllevej. Samtidig kom den 32-årige kørende i modsatte retning og fortsatte frontalt ind i den 45-åriges bil, som blv ramt på venstre hjørne.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at vidner har forklaret at den 32-årige foretog overhaling af et andet køretøj før uheldet, og det antages, at den 32-årige mistede herredømmet over sin bil i den anledning.

Den 32-årige afgik ved døden som følge af uheldet. Den 45-årige mand slap fra uheldet uden skader, men mandens 12-årige søn blev bragt til sygehus til nærmere undersøgelse. En 27-årig kvinde, der var med i bilen sammen med den 32-årige, også bragt til undersøgelse på sygehus.

Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøve af såvel den 32-årige mand og den 27-årige kvinde, da der i første omgang var usikkerhed om, hvem der havde ført den 32-åriges bil, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.