4 måneders fængsel for forsøg på tyveri mod 98-årig
To mænd på henholdsvis 49 år og 41 år blev mandag ved Retten i Helsingør idømt 4 måneders fængsel for at have forsøgt at begå tyveri mod en 98-årig kvinde i hendes eget hjem.

Den 29. april 2014 omkring kl. 15.30 opdagede en 98-årig kvinde, at en 41-årig mand var gået ind i hendes villa i Helsingør via en havedør, der stod åben. Manden ønskede ikke at forlade adressen på trods af kvindens opfordring.

Kvinden måtte insistere og tage fat i armen på den 41-årige, der herefter opgav og forlod stedet sammen med den 49-årige, der ventede uden for havedøren.

Nordsjællands Politi modtog efterfølgende en anmeldelse fra den 98-årige. En beboer på en nærliggende villavej havde set de to mænd og taget et billede af nummerpladen på bilen, de to mænd var ankommet i. Politiet fandt bilen og anholdte de to mænd.

– Jeg er meget tilfreds med, at retten fandt begge de tiltalte skyldige i forsøg på tyveri. Det er groft, at de to mænd udnyttede den åbne havedør i baghaven til at skaffe sig adgang til boligen, ligesom offeret var en 98-årig kvinde, udtaler anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup fra Nordsjællands Politi.

De tiltalte modtog dommen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.