Tre unge sigtet for indbrud i sejlbåd
En 19-årig mand fra Slagelse meldte sig selv og ledte politiet på sporet af to andre fra et indbrud i en sejlbåd.

Tirsdag eftermiddag mødte den 19-årige op på politistationen. Han forklarede, at han havde været med til at begå indbrud i en sejlbåd, der lå på land ved sejlklubben på Sylowsvej i Korsør og hvor der blev stjålet redningsveste og håndværktøj.

Indbruddet var sket på et tidspunkt mellem den 10. og 16. januar.

Den 19-årige blev anholdt klokken 18.30 og sigtet for indbruddet, og senere tirsdag aften anholdt politiet en 15-årig fyr fra Nyrup og en 25-årig mand fra Slagelse, der begge blev sigtet for indbruddet.

Alle tre er efterfølgende blevet løsladt, men de er fortsat sigtet for indbruddet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.