Slagelse: Kommunaldirektør fritaget fra sine opgaver
Slagelses kommunaldirektør Søren Lund Hansen er blevet fritaget fra sine arbejdsopgaver og fratræder sin stilling.

En hel frivillig fratrædelse er der nok ikke tale om, for i en pressemeddelelse fra Slagelse Kommunehedder der: “Da borgmester Sten Knuth og kommunaldirektør Søren Lund Hansen ser forskelligt på den fremtidige udvikling af Slagelse Kommune, og grundlaget for et fortsat samarbejde derfor ikke længere er til stede, har Økonomiudvalget i forståelse med kommunaldirektøren anbefalet Byrådet, at samarbejdet ophører efter de regler, der gælder for kommunaldirektørens ansættelsesforhold.”

Endvidere står der i pressemeddelelsen: “Kommunaldirektøren er fritaget for sine arbejdsopgaver, indtil Byrådet har taget stilling til, om Byrådet har samme opfattelse som Økonomiudvalget.”

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.