Tre skunklaboratorier afsløret på en uge

Tip fra borgere har ført politiets specialpatrulje på sporet af ikke mindre end tre skunklaboratorier forskellige steder i politikredsen inden for en uge.

I sidste uge blev der fundet et lidt større væksthus på Tillitsevej i Dannemare med over 1.500 planter. Det svarer til en produktion på over 50 kg marihuana. En 49-årig mand blev anholdt, og i et efterfølgende grundlovsforhør blev han varetægtsfængslet for lukkede døre.

Tirsdag klokken 11.06 blev en 45-årig kvinde anholdt på en adresse i Korsør, hvor der også blev fundet en stor mængde skunkplanter – svarende til omkring 17 kg marihuana. Kvinden bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved retten i Næstved med henblik på varetægtsfængsling.

I begge sager er der formodning om, at andre personer har medvirket til driften af væksthusene .

Endelig gennemførte politiets Task Force Øst (TFØ) en ransagning af en adresse i Borre på Møn i mandags, og her blev der fundet et væksthus med 372 planter svarende til ca. ni kg marihuana. Beboeren på sidstnævnte adresse blev løsladt igen efter afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.