15-årig pige isolationsfængsles – sagen er fortsat mørklagt
Politi og presse foran Retten i Holbæk i forbindelse med grundlovsforhøret af den 15-årige pige fra Kundby. Foto: Michael Johannessen.
Politi og presse foran Retten i Holbæk i forbindelse med grundlovsforhøret af den 15-årige pige fra Kundby. Foto: Michael Johannessen.

Den 15-årige pige, som onsdag blev anholdt i forbindelse med en aktion med politi og bomberyddere i Kundby, er blevet varetægtsfængslet. Sagen er fortsat totalt mørklagt.

Pigen blev torsdag middag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. Her krævede både pigens forsvarer Jørgen Spilcker fra ADVIDA Advokater i Holbæk og anklager Peter Rostgaard Ahleson, dørene lukket.

Både tilhørere og pressen blev sendt uden for døren inden sigtelserne mod pigen blev læst op, hvilket ellers er almindeligt inden døre lukkes til retssager.

Dermed fortsatte den totale mørklægning, som startede allerede onsdag i forbindelse med politiets aktion i Kundby ved Holbæk.

Hverken i går eller i dag har politiet ønsket at komme med nogen særlige oplysninger om sagen.

TV2 meddelte onsdag, at pigen er sigtet for besiddelse af sprængstof, testsprængning og biligelse af terror. Men det har politiet ikke ønsket at hverken be- eller afkræfte.

Efter et flere timer langt retsmøde valgte dommeren at varetægtsfængsle pigen frem til den 9. februar. De første to uger, skal hun sidder i isolation.

Se også: Fotos og videor fra Retten i Holbæk (Eksternt link – Holbaekonline.dk)

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.