22-årig anholdt efter vanvidskørsel i Vordingborg
Der venter en 22-årig mand fra Vordingborg en længere stribe sigtelser for overtrædelse af færdselsloven efter at han torsdag eftermiddag blev anholdt af politiet på Nøkkemosen i Neder Vindinge uden for Vordingborg.

Anholdelsen skete, efter at politiet havde forsøgt at standse den 22-årige, som kørte over for rødt i krydset Valdemarsgade/Boulevarden – endda i en bil, som ikke havde nummerplader på.

Den 22-årige var ikke indstillet på at standse og forsøgte at køre fra politiet. Han tog blandt andet turen ud på en mark ved Rosenfeldt gods, og først på Troldeparken standsede den 22-årige og forlod køretøjet. Han blev kort efter anholdt.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.