Mand skudt i halsen
En 22-årig mand fra Køge er mandag aften blevet ramt af skud i halsen. Han er i livsfare. Det oplysr Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 22-årige blev klokken 19.11 bragt indbragt til Køge Sygehus af flere personer, som kørte fra stedet igen. Kort efter kom de tilbage og politiet har anholdt tre personer, der kom til sygehuset sammen med den 22-årige. De tre afhøres nu nærmere om, hvad deres rolle er i sagen, oplyser politiet.

Politiet oplyser, at den 22-årige er livsfarligt såret.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man leder efter gerningsstedet, hvor skyderiet har fundet sted og man ikke kender motivet til skyderiet, eller andet, der kan fortælle, hvad der er gået forud for hændelsen.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra personer, som har hørt eller set noget i relation til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.