Ta’ til julemarked i Andelslandsbyen Nyvang
Der er masser af hyggelig gammeldags jul i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk. PR foto.
Der er masser af hyggelig gammeldags jul i Andelslandsbyen Nyvang ved Holbæk. PR foto.
Julen nærmer sig og det betyder også, at Andelslandsbyen Nyvang igen tænder julelysene i den gamle landsby, og byder gæsterne indenfor til et stort, hyggelige julemarked med en ganske særlig stemning.

De opvarmede telte bugner af hjemmelavet husflid og håndværk der faldbydes til rimelige priser. Og der serveres lækkert julebag til tonerne fra dejlige juleorkestre. Til stor glæde for børnene, ankommer den gamle julemand til den store juletræsfest, hvor der danses om træet og børnene spiser lystigt af godteposerne.

Og der jules i alle huse, fra det hyggelige husmandssted til den højtidelige kirke. Der fortælles skønne historier om nisser og trolde, julestadset klippes, og den store gris må lade livet, så vi kan få julesul og flæskesvær.

I forsamlingshuset klippes julestadset, og i kirken samles godtfolk til julekoncert og gudstjeneste. Jo, det er rigtignok blevet jul på landet.

I Andelslandsbyen Nyvang kan alle drømme om god gammeldags julehygge opfyldes for hele familien. Her findes den helt specielle nostalgiske julestemning.

Der er åbent i Andelslandsbyen Nyvang på Oldvejen i Holbæk, i dag lørdag og i morgen fra kl. 10.00 – 16.00.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.