Nørrebro Teater giver gratis juleoplevelser til børn på Nørrebro
Med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg giver Nørrebro Teater nu bydelens børn en enestående mulighed for at opleve forestillingen Rosas Julebal ganske gratis.

Alle har ret til teater, men økonomiske og kulturelle barrierer kan spille en afgørende rolle for, om man benytter sig af teatertilbuddene. Derfor har Nørrebro Teater længe haft et stort ønske om at tilbyde Rosas Julebal til bydelens institutioner og foreninger, og det er nu blevet muligt med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg.

– Teater kan bygge bro mellem mennesker. At sidde sammen i en teatersal, at bruge sin fantasi og få åbnet sin verden styrker alt sammen vores evne til at forstå hinanden. Den helt særlige følelse af fællesskab og samhørighed, der opstår i en teatersal, burde alle opleve bare én gang i deres liv, siger teaterdirektør Mette Wolf og fortsætter:

– Derfor er det så vigtigt, at vi nu med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg har mulighed for at invitere bydelens børnehaver og institutioner gratis i teatret. Samtidig håber jeg, at vi kan vise, at Nørrebro Teater er et teater, hvor alle er velkomne.

Billetterne revet væk
Men hvis man nu sætter næsen op efter en gratis tur i teatret, så bliver man skuffet. Det tog nemlig kun få timer at få alle 620 billetter til gratis-forestillingen d. 11. december afsat til bydelens børnehaver, skoler, foreninger og institutioner.

Men der er stadig mulighed for at se forestillingen på andre dage i december, hvis man køber billet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.