28. marts 2024

En smilende Jan Monrad - det er sådan mange husker entertaineren og komikeren, som siden 70'erne har underholdt danskerne. PRfoto.

En smilende Jan Monrad - det er sådan mange husker entertaineren og komikeren, som siden 70'erne har underholdt danskerne. PRfoto.
En smilende Jan Monrad – det er sådan mange husker entertaineren og komikeren, som siden 70’erne har underholdt danskerne. PRfoto.
Halvdelen af den populære komikerduo Monrad og Rislund, Jan Monrad er død. Han blev 64 år.

Jan Monrad fik fredag aften en blodprop i lungerne. Det bekræfter hans kone gennem 25 år, Marianne Busk Monrad, til Ekstrabladet.dk.

Jan Monrad var oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men blev for alvor kendt i som komiker, da han i sammen med Søren Rislund i midten af 1970’erne dannede gruppen Totalpetroleum. Sammen udviklede deres egen helt seregne form for sort humor med platte vittigheder, sketches og satire. Senere ændrede de navn til Monrad og Rislund. I 2009 debuterede Jan Monrad som tegner med udgivelsen “Pølsesnak”. I 2010 debuterer Monrad som solist på Odsherred Teater med den anmelderroste forestilling “Må jeg være fri”

Jan Monrad er født på Amager og boede ved sin død i Holbæk.

I 1990 blev han gift med Marianne Busk Monrad, som han har fem voksne børn sammen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.