Fuglebjerg: Røveriforsøg mod Aldi og røveri mod Uno-X-tanken

Det var muligvis samme mand som slog til mod først Aldi og siden Uno-X i Fuglebjerg fredag.

Klokken 16.37 kom en mand ind i Aldi på Byagervej, hvor han med et koben truede en kassemedarbejder, slog til dankortterminalen og forlangte at få udleveret kontanter. En anden kunde i forretningen trådte resolut til og bad røveren skride og smed ham ud af forretningen, uden at han var lykkedes med sit forehavende.

Røveren beskrives som ca. 20-25 år gammel, omkring 170 cm høj og spinkel. Han havde en lys beige jakke på, formentlig af mærket Canadian Goose, sandfarvede lærredsbukser og et par sorte Nike sneakers.

Efter røveriet forsvandt han bag forretningen.

Fredag klokken 21.39 blev politiet kaldt til Uno-X-tanken på Sandvedvej, hvor der netop havde været røveri. Her var to mænd kommet ind i forretningen og havde selv tømt kasseapparatet for kontanter, som de fyldte i en sort sportstaske sammen med nogle flasker spiritus og nogle pakker cigaretter. Den ene af røverne truede med et koben og beskrivelsen af ham svarer nogenlunde til røveren fra Aldi tidligere på dagen. Den anden beskrives som ca. 20-26 år, 160 cm høj. Han var iført en sort jakke, sorte bukser og sort maskering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.