Jule-danseaften med Reiners Big Band
Reiners Big Band spiller julemusik for de danseglade. PRfoto.
Reiners Big Band spiller julemusik for de danseglade. PRfoto.
Dans julen ind sammen med Reiners Big Band i Fritidscentret Hedehuset fredag d. 20. november.

Den glade og stolte kapelmester i Reiners Big Band Finn Reiner, byder alle danseglade folk velkommen til et festlig julearrangement. Aftenen starter med julemiddag bestående af flæskesteg og hvad dertil hører samt ris a’lamande som dessert inden publikum bydes på gulvet til den store dansefest.

– Denne gang er der naturligvis flettet flere julesange ind i repertoiret. Disse er blevet omskrevet til big-band-opsætning, og det er altid en fornøjelse at indøve nye arrangementer, udtaler Finn Reiner.

Danseaftenen forløber med et par timers spisning, hvor en musikere fra Reiners Big Bands rytmegruppe spiller hyggelig dinner-musik. Herefter går hele orkestret på scenen med sangerinde Louise Ravn Christensen i front, og der underholdes med en masse iørefaldende musik for både standard- og latindans.
Big Bandet understreger at danseaftenen er for alle, der har lyst til at svinge benene. Aftenen drejer sig om at hygge, feste og danse til iørefaldende musik.

Info:
Jule-danseaften med Reiners Big Band
Dato: Fredag d. 20. november 2015, kl. 18.00
Sted: Fritidscentret Hedehuset, Hovedgaden 371, Hedehusene
Billetter og yderligere info på www.rbb.dk

123456789

Skriv et svar