17-årig pige sigtet for vold mod buschauffør
Politiet blev fredag klokken 19.50 kaldt til banegården i Næstved, hvor en buschauffør havde anmeldt at hun var blevet udsat for vold.

Chaufføren – en 61-årig kvinde fra Vemmelev – der kørte bussen fra Slagelse til Næstved, tog tre piger op ved Fuglebjerg. De tre piger var højrøstede og larmede op, og det kom til tumult, da chaufføren bad dem dæmpe sig eller forlade bussen.

Chaufføren har forklaret, at hun fik et slag i hovedet af en af pigerne, så hun faldt bagover. Politiet fandt frem til de tre piger på banegården i Næstved, og den ene af dem, en 17-årig pige fra Fuglebjerg, blev anholdt klokken 20.25 og sigtet for vold mod tjenestemand. Hun blev taget med til politistationen i Næstved, hvor hun blev afhørt. Der var en repræsentant for de sociale myndigheder til stede under afhøringen, der afsluttet klokken 22.10, hvor den 17-årige blev løsladt igen.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.