19. april 2024

Det var i denne bil, at det ældre par sad, da de blev påkørt og dræbt af en hvid varevogn. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.

Det var i denne bil, at det ældre par sad, da de blev påkørt og dræbt af en hvid varevogn. Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk.
Det var i denne bil, at det ældre par sad, da de blev påkørt og dræbt af en hvid varevogn. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.
Tirsdag eftermiddag blev et ældre par dræbt i et voldsomt færdselsuheld i et lyskryds på Skovvejen vest for Jyderup.

Ulykken skete kor før klokken 14.30 da da en hvid varevogn af mærket Fiat Ducato – ført af en 24-årig mand fra København – overhalede de øvrige køretøjer hen over en spærreflade og kørte frem for gult eller rødt lys ind i krydset. Her påkørte varevognen en personbil, som kom fra øst ad skovvejen og var ved at dreje mod syd. I personbilen befandt sig en 85 årig kvinde og en 89 årig mand som begge afgik ved døden, som følge af uheldet.

Den 24-årige fører af varevognen blev kørt til sygehuset i en ambulance, men har, i følge Midt- og Vestsjællands Politi, ikke pådraget sig større skader ved færdselsuheldet.

Politiets bilinspektør har foretaget undersøgelser på stedet, ligesom der er foretaget blodprøver af begge køretøjers førere, som der altid bliver gjort i alvorlige sager af denne karakter.

På baggrund af vidneoplysninger har politiet anholdt føreren af varevognen og sigtet ham for uagtsom manddrab. Der skal nu tages stilling til, at den 24-årige skal fremstillet i retten til grundlovsforhør onsdag formiddag.

Se også: Flere fotos på Skadestedsfotograf.dk.


Vis større kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.