Ta’ til kræmmermarked i Mørkøv
I denne weekend er der kræmmermarked i Mørkøv med omkring 300 kræmmere, tivoliland og masser af musik. Arkivfoto: Michael Johannessen.
I denne weekend er der kræmmermarked i Mørkøv med omkring 300 kræmmere, tivoliland og masser af musik. Arkivfoto: Michael Johannessen.
I denne weekend er der traditionen tro, kræmmermarked for hele familien i Mørkøv i Nordvestsjælland med omkring 300 kræmmere, tivoliland, musikalsk underholdning og meget mere.

Kræmmermarkedet byder også på musikalsk underholdning og i dag, lørdag, er det f.eks. “Country Expressen”, “Harness” og “Mister Jack & The Daniels”. Desuden er der opvisning i dans, helikopter rundflyvning og klokken 20 er der festfyrværkeri.

Søndag er morgenmad til de friske fra 7.30 og en time frem. Musikken leverer “Just Two” og “Country Expressen” i Rævekroen igen, samt partybaden “Di 2 Partypakken” g “Mister Jack & The Daniels” i Markedsteltet.

Også søndag er der mulighed for at se Kræmmermarkedet og nærmeste omegn fra en helikopter, og børnene kan blive malet i ansigtet som en farlig tiger, en flot sommerfugl eller noget helt tredie.

Klokken 18 slutter Mørkøv Heste- og Kræmmermarked.

Du kan læse mere om Mørkøv Kræmmermarked og se hele programmet på www.mhhb.dk

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.