Politihund snuste sig frem til en million hash-kroner
En politihund snusede sig i går frem til knap én million kroner, som politiet skønner stammer fra hashhandel. Foto: Københavns Politi.
En politihund snusede sig i går frem til knap én million kroner, som politiet skønner stammer fra hashhandel. Foto: Københavns Politi.
Københavns Politis Task Force Pusherstreet slog i aftes til mod dele af den organiserede hashhandel i Pusherstreet, da man anholdte fire mænd i alderen 42-48 år, der netop havde fået overdraget 28 kilo hash fra en leverandør. Hashen var primært tiltænkt markedet i Pusherstreet.

Da politiet efterfølgende ransagede en af de anholdtes hjem, snusede en af politiets narkohunde sig frem til et gemmested, hvor politiet gjorde et større fund. I alt var der gemt knap én million kroner, som skønnedes at stamme fra hashhandel. Grunden til at det netop var en narkohund der opsnusede gemmestedet var, at pengene lugtede kraftigt af hash.

De fire anholdte bliver i dag fremstillet i lukket grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsel.

– Det gamle latinske ordsprog om, at penge ikke lugter – og at uanset hvordan de er tilvejebragt gør dem lugtfri, holdt ikke helt stik i denne situation. Pengene lugtede faktisk så kraftigt af hash, at det lykkedes vores narkohund at finde gemmestedet. Og når vi finder kontantbeløb i denne størrelsesorden, er det trods alt noget, der gør rigtigt ondt på de kriminelle, siger leder af Task Force Pusherstreet, vicepolitiinspektør Dannie Rise.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.