Der bliver kørt alt for stærkt ved skolerne

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har igen i dag været ude og kontrollere trafikanterne ved udvalgte skoler. Og det ser stadig ud til, at det er svært for nogle trafikanter, at forstå færdselsreglerne.

Politiet har i dag haft en fotovogn holdende på Slagelsevej i Flakkeberg. Her blev 330 trafikanter tjekket og der blev taget fire fotos. I alt blev der uddelt 1 klip i kørekortet og den højeste hastighed blev målt til 83 km/t.

Også ved Sydfalster Skole var der bid. 1862 kørteøjer passede. Ni af dem så ikke fotovogne og blev fotograferet. Det er maksimalt tilladt at køre 70 km/t på strækngening, alligevel blev den hurtigste trafikant målt til 91 km/t.

Også i Stensved var der bid i dag. 1667 trafikanter passerede fotovognen. 66 bileder blev det til og fire klip i kørekort. Den hurtigste hastighed på stedet blev målt til 74 km/t.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.