84-årige livsfarligt kvæstet i færdselsuheld
Tirsdag eftermiddag kort før klokken 16.30 blev en 84-årig kvindelig bilist livsfarligt kvæstet i et færdselsuheld på Lolland.

Uheldet skete, da den 84-årige kvinde kom kørende ad Mallehavevej og ud på Fuglsangvej i Kettinge, hvor hun formentlig overså en bil, som kom kørende fra Kettinge. Bilen kørte direkte ind i den 84-årige bil, som endte på siden i vejsiden. Kvinden var efter ulykken fastklemt i sin bil og det tog redningsmandskabet næsten en time at få hende fri af bilen. I den anden bil sad en familie med to mindreårige børn. De slap med knubs og en forskrækkelse, men blev alle efterfølgende kørt til tjek på sygehuset. Den 84-årige var kommet alvorligt til skade og blev kørt med ambulance til sygehuset i Nykøbing F.

Med sig i bilen havde den 84-årige kvinde sin hund, som omkom ved ulykken.

Vejen blev igen åbnet for trafik kort efter klokken 21.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.