84-årige livsfarligt kvæstet i færdselsuheld
Tirsdag eftermiddag kort før klokken 16.30 blev en 84-årig kvindelig bilist livsfarligt kvæstet i et færdselsuheld på Lolland.

Uheldet skete, da den 84-årige kvinde kom kørende ad Mallehavevej og ud på Fuglsangvej i Kettinge, hvor hun formentlig overså en bil, som kom kørende fra Kettinge. Bilen kørte direkte ind i den 84-årige bil, som endte på siden i vejsiden. Kvinden var efter ulykken fastklemt i sin bil og det tog redningsmandskabet næsten en time at få hende fri af bilen. I den anden bil sad en familie med to mindreårige børn. De slap med knubs og en forskrækkelse, men blev alle efterfølgende kørt til tjek på sygehuset. Den 84-årige var kommet alvorligt til skade og blev kørt med ambulance til sygehuset i Nykøbing F.

Med sig i bilen havde den 84-årige kvinde sin hund, som omkom ved ulykken.

Vejen blev igen åbnet for trafik kort efter klokken 21.

123456789

Skriv et svar