Far “bortførte” sin 3-årige datter
Mandag aften klokken 19.30 modtog politiet en anmeldelse fra en kvinde, som fortalte, at hun netop havde set en mand overfalde og slå en kvinde i Anlægget på Parkvej i Slagelse. Manden havde derefter taget en lille pige med sig og var kørt fra stedet i en bil.

Politiet sendte straks flere patruljevogne til stedet.

Kvinden, som var blevet overfaldet, der er 30 år og fra byen, oplyste, at det drejede sig om hendes eksmand, som havde slået og revet hende i håret samt smidt hendes mobiltelefon i søen, hvorefter han, der er 35 år, havde taget deres fælles treårige barn, som hun har den fulde forældremyndighed over, med sig.

En patrulje kunne dog hurtigt finde både far og barn på dennes adresse i Slagelse, og betjentene kunne derefter tilbagelevere den treårige pige til sin mor. Den 35-årige mand og far til barnet er nu sigtet i sagen og de sociale myndigheder er underrettet.

123456789

Skriv et svar