Stak politimand en lussing under byfest
En 21-årig mand fra Kalundborg blev natten til lørdag anholdt og sigtet for vold under byfesten i Kalundborg.

Kort før klokken to blev flere politipatruljer sendt til byen efter en anmeldelse om, at der var optræk til uorden.

Klokken 02.25 fik politiet en anmeldelse om, at en forretningsindehaver pludselig var blevet overfaldet i Kordilgade.

Politiet fandt hurtigt frem til gerningsmanden, en 21-årig mand fra Kalundborg, og anholdt ham for vold mod forretningsindehaveren. Men det var han tilsyneladende ikke tilfreds med, for den 21-årige spyttede på en politimand og stak en anden politimand en lussing. Den anholdte blev derfor sigtet for vold mod tjenestemand og afhørt til alle sagerne.

Da der ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør, løslod politiet en 21-årige efter endt sagsbehandling. Han kan dog forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.