Indbrudstyv fanget da han ville hente flugtbilen
Politiet blev ved 23-tiden torsdag aften sendt til Honda i Køhe efter en anmeldelse om, at der var et indbrud i gang på stedet.

Da politiet ankom til stedet var gerningsmændene løbet væk fra stedet til fods.

Politiet kunne se, at tyvene havde været i gang med at stjæle fælge fra udstillingsbilerne på stedet.

Politiet blev og observerede det efterladte køretøj, som indbrudstyvene var løbet fra. Næsten to timer senere kom en af tyvene en 26-årig mand fra Vallensbæk Strand tilbage for at hente den efterladte bil.

Da politiet fik kontakt til manden prøvede at han gå forbi bilen og lade som om, at han ikke havde tilknytning til den. Manden passede dog på signalementet af den ene indbrudstyv, så på den baggrund blev han sigtet for tyveri fra Honda. Han blev sikkerheds- og bevisvisiteret og fundet i besiddelse af en nøglen til den efterladte bil. I bilen fandt politiet en del genstande, som kunne kæde den sammen med indbruddet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.