Hastighedskontroller gav klip og frakendelser
Der bliver kørt alt for stærkt – det er tydeligt efter to hastighedskontroller som politiet gennemførte ved Ønslev og ved Farøbroen i går.

Politiets fotovogn stod i fem timer fra klokken 9 – 14 på Nykøbingvej ved Ønslev i en 60 km zone. Her blev der målt 312 hastighedsovertrædelser og 18 kørte så hurtigt, at de får et klip i kørekortet. Den hurtigste blev målt til 90 km/t.

Også på Farøbroen blev der ført for stærkt. Mens politiets fotovogn holdt på stedet mellem klokken 6 og 11 kørte 1007 trafikanter så stærkt, at fartkameraet blev udløst. Der blev uddelt 157 klip i kørekortet og 9 betingede frakendelser af kørekortet.

Selvom det højst er tilladt at køre 90 km/t på stedet, blev den højeste hastighed målt til 172 km/t, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

123456789

Skriv et svar