Spritbilist sparkede betjent i brystet
Flere trafikanter anmeldte søndag aften til politiet, at en bil kørte noget hasarderet på Vestmotorvejen ved Sorø.

Umiddelbart efter kørte bilen af motorvejen ved Slagelse, og politiet fandt frem til den på Skælskørvej i Slagelse, hvor den var kørt ind i et helleanlæg.

Føreren – en 29-årig mand fra Kalundborg – var ikke umiddelbart kommet noget til, men lugtede af alkohol. Han ville ikke lige medvirke til en alkometertest, og derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i påvirket tilstand.

Den 29-årige blev kørt til politistationen i Slagelse, men undervejs lykkedes det ham at vride sig fri af de håndjern, han havde fået på, og sparke en betjent i brystet. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at betjentene måtte bruge peberspray for at få ro på den 29-årige, som blev sigtet for vold mod politiet og for at lægge hindringer i vejen for politiet.

Han blev løsladt igen klokken tidligt i morges efter afhøring.

123456789

Skriv et svar